تبلیغات
روستای زیرک آباد - توصیه هایی به بیماران قلبی و عروقی

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

توصیه هایی به بیماران قلبی و عروقی

توصیه هایی به بیماران قلبی و عروقی
بیماری‌های قلب و عروق در كشور ما و كشورهای دیگر دنیا بسیار شایع است.

 

 امروز دكتر اكبری، جراح و استاد دانشگاه شهید بهشتی به پرسش ما پاسخ می‌دهد.

بیماری‌های قلب و عروق در كشور ما و كشورهای دیگر دنیا بسیار شایع است. این بیماری‌ها در حال تبدیل شدن به اصلی‌ترین عامل مرگ و میر و ناتوانی بشر در اغلب كشورهای جهان است.

بهتر است بدانید كه بعضی فاكتورهای پیش‌گیرنده بیماری‌های قلبی و عروقی مربوط به تغذیه است. بر همین اساس نمك یكی از اصلی‌ترین مشكلات تغذیه‌ای بویژه در بیماران قلبی و عروقی است.

مصرف نمك یعنی كلرید سدیم به دلیل ساختار آن، سدیم را وارد گردش خون كرده و این كار فشار زیادی به قلب وارد می‌كند.

از آنجا كه همه فعالیت‌های الكتریكی سلول به وسیله تغییر سدیم و پتاسیم انجام می‌شود، با مصرف نمك، بار مضاعفی به سلول تحمیل می‌شود.

این بار اضافی هم از نظر مكانیكی برای سلول و هم برای ساختار قلب و عروق مشكل ایجاد می‌كند بنابراین مصرف كلرید سدیم باعث افزایش بار قلب و عروق می‌شود.

یكی از راهكارهای كاهش بیماری‌های قلبی و عروقی محدودیت مصرف یا حذف نمك در رژیم‌های غذایی است. باید از مصرف سدیم خودداری و از مصرف غذایی كه از نمك به عنوان نگه دارنده در آن استفاده شده پرهیز كنیم.

بسیاری از كارشناسان می‌گویند مصرف نمك باید به روزانه سه گرم محدود باشد. به گفته آنها، بهترین راه كاهش مصرف نمك، دوری‌كردن از غذاهای آماده، توجه به برچسب اطلاعات مواد غذایی و مصرف مقدار زیادی میوه و سبزیجات تازه است.

پس پیشنهاد ما به شما این است؛ هر چه زودتر نمك را از آشپزخانه حذف كنید

منبع : Jamejamonline.ir
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.